No Name Needed

Nieuws


19 november 2012 Mooie optredens gehad bij Voyss en in de Mortel. Nu even alle aandacht naar Lost in Music waar Anette, José, Hanny en Huub als solist op zullen treden.

20 maart 2012 Een gezond kind heeft duizend wensen, een ziek kind maar één.
Natuurlijk willen wij als band bijdragen aan "Isa gaat ervoor". Op 28 mei is het benefietconcert I-pop, met louter Erpse artiesten. Wij zijn erbij.

28 december 2011 De beste wensen van No Name Needed voor 2012.

23 december 2011 Een mooie week voor de band: goeie reakties op een spetterend optreden bij Vuur en Vlam. En nog mooier voor Anette, José, Hanny en Huub: ze zijn allevier door de audities voor Lost in Music 2012 gekomen. Het wordt een mooi 2012 en dat wensen iedereen toe voor het komende jaar!

18 april 2011 Het kermisseizoen begint en No Name Needed is erbij: 6 mei in Cafe D'n Brouwer. De week erna in een akoestische setting in Keldonk voor het goede doel: restauratie van de Korenmolen. Kom maar op fans!

03 maart 2011 Helaas gaat Soos Plock niet door op 14 mei. We zijn druk op zoek naar een nieuwe datum. Wordt vervolgd.

24 januari 2011 Peelsessie staat voor de deur. Op 5 februari staan we samen met de Police tribute band "Police Brigade" op de planken in het Boekelsven voor een avond ouderwets goede covers. We laten de eigen nummers dan ook thuis maar die komen weer voor de dag op 14 mei in Soos Plock. Tot ziens.

12 september 2010 Nog twee weken tot Boerdonk kermis. Voor "local hero" Ari een thuiswedstrijd maar ook José en Hanny zijn wereldberoemd in Boerdonk. We spelen vier sets met enkele nieuwe, verrassende nummers. Boerdonk Kermis, 26 september 20:30.


25 juni 2010 Na geslaagde optredens in Boekel, Volkel en Zijtaart kijken we weer uit naar het Slokdarmfestival. Net als iedereen krijgen we maar een half uurtje maar dan wordt er wel gevlamd. Tot ziens op de markt zondagmiddag 18 juli om 15:45.


1 januari 2010 Bij deze de beste wensen voor 2010 van No Name Needed. Met dank aan Joost van der Hagen voor de fotografie.15 november 2009 No Name Needed treedt als eerste op in de vernieuwde zaal van Haandel. Het ziet er echt schitterend uit. Lang kunnen we er niet bij stilstaan. Het volgende optreden optreden komt er al aan en deze keer worden de setlists samengesteld door José, Hanny en Anette. Dus misschien weer een heel verrassend optreden. Hieronder twee foto's.22 augustus 2009  Gemert Live, wij zijn er klaar voor. We spelen drie sets, met in iedere set rustige en stevige nummers en afwisseling tussen akoestisch en elektrisch. Tot 18 september in Gemert. Kijk voor meer info op Gemert Live21 mei 2009  En nu zijn we dus met zijn zevenen! Open Errup is zo goed bevallen dat we José, Anette en Hanny meteen lid hebben gemaakt van No Name Needed. Op de Youtube pagina kun je het optreden ook bekijken. Zondag 24 mei spelen we in Zijtaart tijdens de kermis vanaf 11:00 tot 14:00. Deze keer een compleet akoestisch optreden en voor de dames extra werk omdat zij nog een flink aantal nieuwe nummers moeten instuderen.

1 april 2009  Open Errup komt eraan! En om daar nog beter voor de dag te komen zijn we uitgebreid met José, Anette en Hanny. Hier geen foto's, kom zelf maar kijken op 30 april op het plein in Erp.

21 december 2008  Op de foto Huub tijdens zijn Joe Cocker performance bij Lost in Music. Het andere gezelschap beviel hem ook goed. Ondertussen zijn we druk bezig met nieuwe nummers en zien we uit naar de optredens in 2009. Iets anders is onderstaand geluidsfragment, luister maar eens. En voor iedereen prettige feestdagen en een goed en muzikaal 2009.

Opening No Name Needed

13 juli 2008  No Name Needed life op het web. Het (veel te korte) optreden op het Slokdarmfestival in Veghel is gefilmd en op Youtube geplaatst. Wil je het in betere kwaliteit zien en horen: we hebben hem ook op DVD. De filmpjes zijn te zien via de nieuwe Youtube pagina op deze website of door op Youtube zelf te zoeken naar NoNameNeeded

18 april 2008  No Name Needed on Tour ! Na Erp gaan we dit voorjaar Schijndel, Boerdonk, Erp en Veghel bestormen. De nieuwe nummers zijn goed ontvangen en dat zullen er dus meer gaan worden.

9 februari 2008  Dit jaar gaan we nog meer de nadruk leggen op eigen nummers. Het zijn er inmiddels al 6 en deze krijgen de vuurdoop voor het publiek op 6 april bij het Break-Out festival in het Berenhol. Omdat we nog niet helemaal tevreden waren over de opgenomen MP3's zijn ze weer verwijderd van de site. Maar niet voor lang, dus kijk regelmatig.

1 oktober 2007  Het is rustig met optreden maar druk met nieuwe muzikale impulsen. Intussen zijn er drie eigen nummers in opbouw. En, dat is hier op de website te volgen!  Klik maar op, sorry nog even niet!

9 augustus 2007  De CD presentatie van Voyss was een groot succes. Een volle zaal, goede stemming en DJ Vincent hield het publiek op de vloer. Kijk maar bij de foto's. De week erna een klein optreden in een tent met naderhand jammen met een gast gitarist. Ook mooi.

4 april 2007  Het bezoek aan de MusikMesse in Frankfurt was de moeite waard. Al die mooie spullen zo voor het proberen. Het verlanglijstje is weer gevuld! Na een paar maanden zonder optredens maar met een aantal nieuwe nummers is het weer tijd voor een optreden. Popkoor Voyss uit Erp presenteert op 23 juni hun eerste CD en wij luisteren de afterparty op. Verder is de website een beetje opgeschoond. En eindelijk! De foto's van het Berenhol.

22 november 2006  Geen echt nieuws voor de aandachtige fans maar Bo is wegens andere bezigheden al enige tijd niet meer aktief binnen No Name Needed. De website zal daarom binnenkort aangepast worden. Af en toe een gast optreden blijft natuurlijk altijd mogelijk. De vrijwilligers avond bij het Berenhol was een groot succes. Er stond een mooi podium inclusief verlichting klaar en de verzorging was perfect. We hebben lekker gespeeld en daarom van deze plek: JJC Bedankt! De foto's komen eraan.

10 juli 2006  Bijna in de zomerstop. Maar eerst de foto's bijwerken. Kijk maar naar de foto's terwijl wij de accu opladen om er eind augustus weer flink tegen aan te gaan.

25 september 2006  De dienstenveiling van de voetbalclub en de carnavalsvereniging was een succes. Wij waren ook 1 van de diensten en hebben zo ons steentje bijgedragen. Daarnaast zijn we gevraagd voor de vrijwilligers avond van het JJC en verwachten we ook nog een 25 jarige bruiloft in 2007. Kortom volop te doen.

10 juli 2006  Bijna in de zomerstop. Maar eerst de foto's bijwerken. Kijk maar naar de foto's terwijl wij de accu opladen om er eind augustus weer flink tegen aan te gaan.

19 juni 2006  De rust is even weg nu er binnen een week twee optredens geboekt zijn, Veghel en Keldonk. Omdat het zo goed beviel in Schijndel, hebben we Jan en Dorothé er weer bij gevraagd om met hun accordeon ons geluid verder in te kleuren.

10 april 2006  Het repertoire overzicht is weer opgepoetst. Wat we toch (niet) meer speelden is eruit en vooral J.J.Cale krijgt een meer prominente plaats in ons repertoire. Met Vincent op solo gitaar!

26 maart 2006  Na het geslaagde optreden in Boxtel is de agenda leeg. Maar schijn bedriegt. Er zitten al weer optredens aan te komen maar er zijn nog geen data vastgelegd. Ondertussen gaan wij het repertoire verder uitbreiden. Binnenkort komen er foto's van ons optreden in Schijndel. Blijf kijken!

8 februari 2006  Nog meer uitbreiding No Name Needed.
Een nieuwe sound, al is het maar voor 1 avond. Dorothé Stams en Jan Baets spelen op 18 februari mee op accordeon, als duo maar ook gezamenlijk met ons. De repetities gingen in ieder geval goed.

12 januari 2006  Uitbreiding No Name Needed.
Opnieuw zetten we een stap vooruit. Jack Westbroek komt ons versterken. Hij verzorgt het geluid zodat wij ons helemaal op het spelen kunnen richten. Zaterdag 21 januari volgt de vuurdoop in Vlierden. Behalve uitbreiding hebben voorlopig ook nog even inkrimping. Zoals bij de meesten bekend heeft Bo een flinke operatie ondergaan aan de enkels maar ze zit nu al weer in het loopgips en het gaat de goede kant uit!

8 januari 2006  Publieksprijs op Uilenkrasfestijn.
Het publiek heeft altijd gelijk! Het publiek koos de Walnoten, waar flink wat No Name Needed in zit, als groep met het beste carnavalslied. Het nummer "Ga aan de kant" met een gevatte tekst en een stevige rock and roll basis deed het goed bij het talrijke publiek. Huub had eer van zijn werk en mocht een enorme beker in ontvangst nemen. Winnaar van de Jury was Zult.

14 december 2005  Foto's 3 december.
Snel kijken want ze staan erop, uiteraard bij Foto's. Dit is een selektie van de vele. Wil je er meer zien dan stuur maar een mailtje naar Info?

3 december 2005  Van Haandel met Johnny Rebel.
Ja, we hebben nieuws. Voornamelijk voor die enkele muziekliefhebbers die er afgelopen zaterdag 3 december niet bij waren bij van Haandel. Jullie hebben iets gemist!!! Een volle tent, goeie stemming in de zaal en zeker ook bij ons op het podium. We speelden een lange set, 17 nummers, met van alles wat. Rock, Blues, Nederlandstalig en nog Country. Van Haandel was goed voorverwarmd en daarna was het de beurt aan Johnny Rebel en the Hotstuds die het publiek verder platspeelden. En dan is het leuk om met een pilsje in de hand na te buurten in het publiek.
Foto's komen binnenkort. Hier alvast eentje op een rustig tijdstip.

 

 

© Ari van Asseldonk